Ik ontbijt tegenwoordig regelmatig met overnight oats. Ik vind dat echt ontzettend lekker, maar soms heb ik ook wel zin in iets anders. Laatst plaatste ik al een recept online voor amandelboter. Dit gecombineerd met banaan en kokosmelk vormt echt een heerlijk ontbijtje, trust me!

Bananenpudding met Amandelboter - Blij Zonder Suiker

Ingrediënten
Voor 2 porties
1 blik kokosmelk, gekoeld
1/4 cup amandelboter
1 el honing
1 grote, rijpe banaan, in stukken
1/4 cup gemengde noten, fijngehakt

allergie1

Bereidingswijze
1. Open het gekoelde blik met kokosmelk en giet het overtollige vocht eruit. Dit is kokoswater en kun je voor andere doeleinden gebruiken.

2. Doe de lobbige kokosmelk in een kom en voeg de honing toe. Mix dit met een elektrische mixer tot het een dikker geheel wordt. Voeg de banaan en de amandelboter toe en mix tot het goed gemengd is.

3. Giet de pudding in twee kommetjes en garneer met de gemengde noten.

That’s it! Enjoy! ♥

Bron originele recept: Civilized Caveman Cooking

Print Friendly