Het is geen geheim dat ik ontzettend graag Indiaas eet. Helaas krijg ik eigenlijk altijd wel buikpijn als ik dit in een restaurant eet. Daarom maak ik het vaak zelf, zoals deze Kip Tikka Masala. Ik vind dat Indiaas eten en naanbrood hand-in-hand gaan. Helaas is naanbrood over het algemeen altijd gemaakt van tarwemeel (of bloem) en bevatten de varianten in de supermarkt altijd suiker. Gelukkig kun je het ook gewoon zelf maken!

naan

Het mooie aan dit recept is dat je maar drie (3!) ingrediënten nodig hebt en dat het je maar een paar minuten tijd kost. Ideaal, als je het mij vraagt 🙂

Dit recept maakt gebruik van cups als maateenheid. Voor meer informatie over cups en de hoeveelheden, klik hier.

allergie1

Ingrediënten
Voor 2 naans
½ cup amandelmeel
½ cup tapiocameel
1 cup kokosmelk
snufje zout
optioneel: ½ tl koriander

Bereidingswijze
1. Meng alle ingrediënten in een kom. Verhit een anti-aanbakpan en giet wat beslag in de pan. Je kunt eventueel ook wat kokosvet gebruiken om in te bakken. Als het luchtig is geworden (luchtbellen zichtbaar) en stevig, draai de naan dan om en bak tot de andere kant ook gaar is. Herhaal voor de tweede naan.

That’s it! Enjoy! ♥

Bron recept: My Heart Beets

Print Friendly