Laatst maakte ik met vriendin Vera brownies. Dit is echt het makkelijkste recept voor brownies dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Zorg er voor dat je een relatief kleine vierkante bakvorm gebruikt, omdat ze anders al gauw te dun worden. Of maak wat meer van het beslag, dat kan natuurlijk ook!

brownies

Dit recept bevat geen suiker, geen lactose én geen gluten maar deze brownies hebben wel een heerlijke, volle cacaosmaak. Ook is het super makkelijk om te makken en heb je binnen no-time heerlijke brownies gebakken.

Ingrediënten
4 eieren
1 cup cacaopoeder (zonder suiker)
1 cup palmsuiker
¼ cup + 1 el kokosvet
2 tl vanilla extract
snufje zout

allergie1

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175°C en doe een vel bakpapier in je vierkante bakvorm (maat 21 cm).

2. Meng alles in een grote kom en gebruik een mixer om er een mooi, romig beslag van te maken. Giet het beslag in de bakvorm en bak ongeveer 25-30 minuten. De brownies moeten goed afkoelen: het snelste is om ze even af te laten koelen buiten de oven en dan vervolgens in de koelkast te zetten. Dit is nodig om het kokosvet weer hard te laten worden en zorgt voor de juiste structuur van de brownies.

That’s it! Enjoy! ♥

Print Friendly