Hi! Mijn naam is Wendy en ik weet sinds februari 2013 dat ik geen suiker, gist, en lactose meer mag eten. Ik heb gemerkt dat mijn lichaam ook niet goed op tarwegluten reageert, dus veel van mijn recepten zijn ook tarwevrij.

Update: sinds eind februari 2014 weet ik dat ik niet alleen lactose-intolerant ben, maar ook een koemelkallergie heb. Vanaf dit moment zijn alle recepten op deze site dan ook koemelkvrij. Recepten die ik vóór die tijd heb geplaatst, kunnen wel koemelk bevatten.

Op dit plekje op het web zal ik mijn ervaringen, tips, en recepten delen. Ik ben geen diëtiste en schrijf dus vanuit mijn eigen ervaringen. Naast recepten, schrijf ik ook graag informatieve artikelen, reviews, inspiratie-artikelen en restaurant tips. Van alles wat dus!

Qua recepten zul je hier vooral veel recepten aantreffen die zijn geïnspireerd op de Italiaanse en Amerikaanse keuken. Ook nagerechten en baksels zijn favoriet.

me_wendy

Ik houd van lekker eten, goede films en series, ‘Thursday Movie Nights’, yoga, schrijven, mijn kat Flo, mijn werk, gamen en creatief bezig zijn. Meestal is dat laatste wel iets met computers en design. Ik heb al een tijd een doek, kwasten en verf liggen, maar dat komt er om de een of andere reden niet van.

Tevens houd ik van muziek. Mijn smaak is gevarieerd: van old skool 90’s muziek tot Jason Mraz ♥ tot top 40 muziek tot Counting Crows en de Foo Fighters. Ik ben dol op Stephen Lynch (met name zijn oudere albums) en kijk als ik me down voel graag een aflevering van Friends.

Ik ben chaotisch en vergeetachtig. Daardoor ben ik groot fan van Post-its en lijstjes. Vooral het afvinken van lijstjes. Ik heb een MA in American Studies, maar doe daar op het moment vrij weinig mee. Wie weet komt dat nog. Ooit. Misschien.

Print Friendly