Blij Zonder Suiker promoot graag jouw product of merk. Dat kan bijvoorbeeld door middel van het reviewen van producten, het schrijven van een advertorial, het plaatsen van banners op de site of door het organiseren van een winactie.

Blij Zonder Suiker heeft een bereik van 40.000 unieke bezoekers per maand en 100.000 pageviews en heeft meer dan 10.000 volgers op diverse social media kanalen. De bezoekers zijn geïnteresseerd in een suikervrije en gezonde lifestyle en dit maakt Blij Zonder Suiker een uniek platform voor jouw bedrijf en product(en).

Ik ben zelf inmiddels ruim 10 jaar zelfstandig onderneemster en dit zorgt ervoor dat ik zowel vanuit het perspectief van een bedrijf kan redeneren als vanuit mijn perspectief als onafhankelijke blogger. Ik weet hoe een product gepresenteerd moet worden, omdat ik er zelf immers dagelijks mee te maken heb.

Voor banners, advertorials, take-overs en andere (advertentie)mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld winacties of reviews, kun je contact met mij opnemen op wendy@blijzondersuiker.nl of met mijn media bureau Hot Pink Media (info@hotpinkmedia.nl)

Zij gingen je o.a. voor:
Streekmolen
ZonderMeer magazine
Gezond Puur en Eerlijk
Stichting LOOP
Paleo2Go
Rosti Mepal
Zespri

Pers
Uiteraard ben ik voor Blij Zonder Suiker ontzettend graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebieden van suikervrije, zuivelvrije en biologische producten. Daarom ontvang ik graag promotiemateriaal, persberichten of uitnodigingen. Voor het toesturen van dit soort informatie kun je gebruiken maken van: wendy@blijzondersuiker.nl

Freelance
Naast dat ik voor mijn eigen blog schrijf, ben ik ook beschikbaar als freelancer om in opdracht te schrijven. Neem vooral contact met me op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Blij Zonder Suiker is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17226662.

Naam*

E-mailadres*

Onderwerp*

Bericht

Print Friendly