Ben jij blij zonder suiker en zou je daar graag over willen schrijven? Dan ben ik op zoek naar jou! Inmiddels groeit Blij Zonder Suiker iedere maand en in mijn eentje kan ik natuurlijk maar een beperkt aantal artikelen publiceren. Ook krijg ik regelmatig producten toegestuurd om te testen die net niet bij mijn smaak passen. Toch zou ik graag iets met die producten willen doen, want bezoekers vinden dat misschien juist wel interessant.

gastblogger

Daarom ben ik op zoek naar enthousiaste gastbloggers die graag mee willen werken om Blij Zonder Suiker hét platform voor een suikervrije lifestyle te maken! Je kunt in principe overal over schrijven: food, lifestyle, eetdagboeken, etc! Misschien heb jij wel een favoriet suikervrij recept of ben je helemaal fan van een bepaalde keukenmachine. Dan moet dat natuurlijk gedeeld worden!

Uiteraard wordt jouw blog (als je die hebt) gewoon genoemd op Blij Zonder Suiker. Als gastblogger krijg je een eigen stukje op deze site, met korte bio en een link naar je eigen website.

Lijkt het je leuk om een stukje te schrijven voor Blij Zonder Suiker? Stuur dan even een mailtje met je motivatie naar wendy@blijzondersuiker.nl Je hoeft geen blogger te zijn: als je je favoriete recept wilt delen, dan kan dat ook! ♥

liefs

Print Friendly