Gisteren was de laatste dag dat je mee kon doen met mijn allereerste Giveaway! Zoals gezegd was dit voor mij de allereerste keer dat ik zoiets heb georganiseerd en ik moet zeggen dat ik ontzettend verrast was door de vele reacties!


Er zaten zo veel mooie en inspirerende reacties tussen, dat het voor mij erg moeilijk was om te kiezen. Maar goed, in dit geval konden er maar 3 de winnaar zijn! Omdat ik iedereen een eerlijke kans wilde geven, heb ik besloten om gebruik te maken van een random number generator. Op deze manier heeft iedereen evenveel kans. De nummers corresponderen met de volgorde van de reacties.

De winnaars:
giveawaywinnaar
#1: Maartje
#2: Suzette
#3: Jolanda

Gefeliciteerd met het setje Lifebars! Stuur even een mailtje met je adresgegevens naar wendy@blijzondersuiker.nl. Het setje zal dan naar je verstuurd worden. Als ik na 48 uur nog niks van je heb gehoord, dan zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

Als je niet hebt gewonnen, dan kun je de Lifebars toch nog gratis uitproberen deze maand! Gezond Eerlijk en Bewust heeft namelijk een speciale actie in de maand oktober: voor iedere € 25,- die je besteedt in de webshop, krijg je 1 Lifebar helemaal gratis.

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen! Ik ga zeker vaker giveaways organiseren! 🙂

Lifebar - Blij Zonder Suiker

Print Friendly