Ik vond het zó ontzettend leuk om een giveaway te organiseren, dat ik er nog eentje heb weten te regelen voor jullie. Deze keer in samenwerking met Paleo2Go.nl

Paleo2Go.nl is een ontzettend leuk bedrijf van eigenaresse Sabine. Zij maakt de lekkerste brownies en cakes volgens het Paleo-principe. Voor diegene die niet helemaal bekend zijn met Paleo, volgt hier een korte uitleg van Sabine:

Het Paleo principe is het voedingspatroon van onze voorouders, de oermens. De voeding die ervoor zorgde dat deze gezond en fit waren, de voeding waaraan we ons in de loop van de evolutie hebben aangepast. Deze voeding bestond voor een groot deel uit dierlijke eiwitten en vetten, groente, fruit, eieren, noten en honing. Geen suikers, geen granen en geen zuivel!

Paleo2Go is ontstaan doordat Sabine jarenlang allerlei gezondheidsklachten had en na een diagnose ME besloot ze om het heft in eigen handen te nemen en haar voedingspatroon drastisch aan te passen. Het Paleo principe sloot precies aan bij haar bevindingen tijdens haar zoektocht naar gezondere voeding.

Alle lekkernijen die Sabine maakt zijn dan ook 100% vrij van granen, kunstmatige suikers en zuivel. Het assortiment bestaat uit (chocolade) brownies, chocoladecake, pompoenpitcake en notencake. Alles wordt vers gebakken per bestelling. Ik mocht de Nutty Cake proeven.

paleo2go - blij zonder suiker

De Nutty Cake werd in een klein doosje bezorgd en uiteraard kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik moet zeggen dat ik blij verrast was! De cake is gemaakt van kokosmeel en de combinatie van kokos met verschillende soorten noten is ontzettend lekker. Hij heeft een crunchy bite en de 4 stukken cake waren dan ook vrij snel op. Gelukkig heb ik nog wel foto’s kunnen maken 😉

De ingrediënten van de Nutty Cake zijn: kokosnootmeel, keltisch zout, bakpoeder, kaneel, eieren,walnoten, amandelen, paranoten, hazelnoten, accacia honing en kokosolie.

Winnen!
Nu het leukste onderdeel van dit artikel: ik mag van Sabine een Nutty Cake weggeven! Zo kun je zelf ervaren hoe lekker hij is.

Om kans te maken op de Nutty Cake moet je het volgende doen:
1. Like Blij Zonder Suiker en Paleo2Go op Facebook
2. Laat hieronder een reactie achter en laat me weten waarom jij graag de Nutty Cake wilt proeven.

Je kunt tot vrijdag 25 oktober mee doen met de giveaway. Heel veel succes!

Aanbieding
Als bezoeker van Blij Zonder Suiker ontvang je bij iedere bestelling 10% korting met code “Blij zonder suiker” 🙂

Print Friendly