Alpro heeft een nieuw product: Alpro Sojadrink Mild. Alpro zegt zelf over deze nieuwe variant:

“Alpro Sojadrink Mild is DE nieuwe generatie binnen sojadrinks. Deze variant heeft alle voordelen van plantaardige soja eiwitten van hoge kwaliteit met een natuurlijke en milde smaak. Zo fris en zacht dat het perfect is voor elk moment van de dag. Het is een veelzijdige drink: lekker door je ontbijtgranen, koffies, shakes en ook heel goed te gebruiken in warme gerechten zoals aardappelpuree en warme sauzen. Zo uit een glas is het ook heerlijk! Favoriet van het hele gezin.”

Ik gebruik zelf regelmatig sojaproducten: meestal niet om zo te drinken, maar met name om te verwerken in gerechten of baksels. Ik heb de ingrediënten uiteraard even bekeken en er zit helaas wel fructose in in deze variant:

Water, gepelde sojabonen (5,9%), fructose, zuurteregelaars (dikaliumfosfaat, monokaliumfosfaat), calciumcarbonaat, aroma’s, stabilisatoren (gallan gom, guarpitmeel, xanthaangom, carrageen), plantaardige oliën en vetten (zonnebloem, shea), zeezout, vitaminen (riboflavine (B2), B12, D2)

Om hun product te testen is Alpro op zoek naar 500 mensen die Alpro Sojadrink Mild gratis willen testen. Lijkt dat je wat? Meld je dan hier aan!

101250001-ALPRO_Banner_300x600_V1

Print Friendly