Ik ben groot fan van Jamie Oliver en de manier waarop hij omgaat met koken en food. Ik heb een aantal van zijn boeken in de kast staan en gebruik die met enige regelmaat ter inspiratie. Mijn favoriete boek is Jamie in 15 Minuten, want eerlijk = eerlijk, ik heb echt niet altijd tijd en/of zin om heel erg lang in de keuken te staan. Ook Jamie’s Italië trek ik vaak uit de kast, omdat ik nou eenmaal houd van de Italiaanse keuken.

Ook hier op mijn blog vind je een aantal recepten die geïnspireerd zijn op Jamie’s recepten. Mijn favoriet op dit moment is de Marokkaanse Tajine met Rundvlees. Zo ontzettend lekker! Omnomnom!

Jamie Oliver Food Revolutution

Ook kijk ik regelmatig naar Jamie’s programma’s op tv. Zo heb ik een tijd terug met open mond zitten kijken naar Jamie’s American Food Revolution. In die serie bezoekt hij Huntington in West Virginia: oftewel, de meest ongezonde stad in de VS. Je krijgt een kijkje hoe kinderen op school daar te eten krijgen. Dat heeft hij eerder in Engeland ook gedaan, maar de VS is toch wel echt een ander verhaal. Frietjes worden daar vaak gezien als groenten (echt waar!). Tsjaa, dan is een revolutie best een hele uitdaging.

Jamie Magazine
Zoals je wellicht wel weet heeft Jamie naast een reeks succesvolle kookboeken, tv-series en merchandise, ook een tijdschrift: Jamie Magazine. De aankomende Nederlandstalige editie is erg speciaal: dat is namelijk het jubileumnummer! Inmiddels zijn er 25 nummers verschenen: reden voor een feestje! Hij staat trouwens vol met heerlijke cocktails, taarten en heel veel zomers buiteneten.

Om deze speciale, bomvolle 25ste editie te vieren, mag ik het een en ander gaan weggeven! Altijd leuk, toch? 🙂

Jamie Oliver Winactie - Blij Zonder Suiker

Winnen!
Ik mag van Jamie Magazine de volgende prijzen weggeven:
3x een jaarabonnement
1x alle 25 nummers van Jamie Magazine
1x een goed gevulde foodiebag
5x een dvd van Jamie in 30 Minuten

Om kans te maken op een van deze geweldige prijzen hoef je maar in principe maar 1 ding te doen:
1. Laat me hieronder als reactie weten wat jouw favoriete Jamie recept is en waarom!
2. Ik zou het superleuk vinden als je een foto van jouw favoriete recept deelt op Instagram of Twitter met de hashtags #blijzondersuiker en #jamiemagazinenl. Dit is optioneel, maar het vergroot wel je kans 😉

Je kunt tot maandag 11 augustus mee doen met de winactie. De winnaars ontvangen bericht van mij. Heel veel succes!

Hoe gaaf zijn deze prijzen trouwens? Ik ben echt zo blij dat ik dit aan jullie kan weggeven! ♥

Print Friendly