diepvries

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik me nooit zo heel erg bezig houd met wat er in onze vriezer ligt. Zolang er genoeg in ligt en het ijs er niet op staat, is het wat mij betreft oké…

Natuurlijk is dat niet helemaal de juiste manier, want er zijn (blijkbaar, LOL) wel zeker richtlijnen voor hoe lang je iets kunt bewaren in de vriezer. Doe dus niet zoals ik het doe: uit volledige luiheid alleen de inhoud van de vriezer checken als de boel weer een keer ontdooit moet worden. In mijn geval was dat 2 weken geleden, toen op één of andere mysterieuze manier de stekker van de vriezer niet meer in het stopcontact zat. It wasn’t me! Hierdoor moesten we echt de hele inhoud van de vriezer wegmikken. Zonde!

Om jou (en mezelf) hierbij te helpen, deel ik graag de volgende infographic! Print ‘m uit en plak ‘m op je diepvries, dan kun je altijd even spieken of dat gehakt of stukje zalm het nog wel verdient om in de vriezer te liggen 😉

Frozen Food - Recommended Storage Times
freezerlabels.net

Print Friendly