Ik realiseerde me net ineens dat het 1 maart is. Maart. Was er niet iets in februari wat heel belangrijk was en wat ik écht niét mocht vergeten? Ja, dat was er wel, maar wat was dat ook alweer? Mijn geheugen laat helaas regelmatig te wensen over. Als ik iets niet op een Post-it of op een notitieblokje schrijf, dan kan het zo maar zijn dat ik het vergeet. Soms wijt ik dit het aan het ouder worden (LOL), maar volgens mij heeft het eerder te maken met te veel hooi op mijn vork nemen. Daar ben ik nogal goed in geworden de afgelopen jaren 😉 Zo ging net mijn innerlijke dialoog:

‘Hmmm…mijn auto moest naar de  garage, maar die afspraak is gemaakt, dat kan het niet zijn. Ontwormingstabletjes hebben we aan de katten gegeven. Verjaardagen, ja misschien een verjaardag. Maar van wie… *checkt Facebook*… nee, niks vergeten zo te zien. Rapportage voor mijn werk… nee ook allemaal netjes gedaan. Afspraken voor komende week zijn ingepland. Ook niks vergeten zo te zien. Fifty Shades of Grey..check, gezien (draak van een film overigens). Ik weet toch echt zeker dat er iets was… dan maar even de statistieken van mijn blo….OH SHIT! DAT was het! Ik blog sinds 25 februari 2 jaar!! En ik had me nog zo voorgenomen om daar een heel artikel over te schrijven! Nu is het 1 maart…4 dagen te laat!Blij Zonder Suiker bestaat 2 jaar

Nu kan ik ervoor kiezen om – net als dat je heel oncharmant struikelt en met het schaamrood op je kaken weer op staat – éérst te kijken of iemand het misschien heeft gezien. Goed, ik kijk om me heen en niemand lijkt het gezien te hebben. Logisch ook, want ja, wie houdt dat nou eigenlijk bij? Behalve ik zelf dan…#epicfail

Maar nee, ik besluit dat 2 jaar bloggen – ondanks dat ik die belangrijke dag per ongeluk ben vergeten – toch best een behoorlijk mijlpaal is! Iets waar ik best wel een beetje trots op ben! En wat ik eigenlijk toch echt wel een klein beetje mag vieren. Want, mijn bezoekersaantallen groeien nog steeds goed door en ik heb bijna 6.000 volgers op Facebook (6.000, wow!). Ook andere social media kanalen gaan goed en ik krijg dagelijks leuke e-mails van bezoekers. En die input, vragen, bedankjes en reacties van jullie, die maken mij echt heel erg blij! Dus ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken dat jullie blijven komen! ❤

blogaversary-sign

Ik heb de afgelopen 2 jaar veel geleerd over mijzelf, over voeding en over bloggen. Het is een superleuke reis en ik ben dankbaar voor alles wat ik mee maak en de leuke mensen die ik heb ontmoet! Zo was ik bijvoorbeeld aanwezig bij de finale van de kookwedstrijd Variatiechef van het Jaar 2014, was ik aanwezig bij de boekpresentatie (en workshop) van Robèrt van Beckhoven én zat ik in het foodbloggers vak van de Nationale Eettest 2015 van BNN. Ik moet vaak uit mijn comfort zone stappen voor dit soort gelegenheden, maar ik ben áltijd blij als ik ben geweest!

Ondanks het feit dat ik het soms ontzettend druk heb – en dan met name in mijn hoofd – met mijn day-to-day job (ik werk 32 uur per week naast mijn blog) en ik lang niet altijd de rust kan vinden om te schrijven, ben ik ontzettend blij dat ik een plekje heb op het web waar  ik mezelf kan zijn. Op die dagen dat ik na een lange dag werken op de bank neerplof en te moe ben om nog maar iets te doen, zijn er gelukkig een aantal speciale mensen die ook bijdragen aan Blij Zonder Suiker. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor mijn vaste gastbloggers en ik wil hen enorm bedanken! Jullie stukjes zijn echt waardevolle toevoegingen aan dit blog! Ieder van jullie heeft een eigen, unieke kijk op suikervrije voeding en ik vind het zo leuk om telkens jullie stukjes te lezen! Dus: Erdy, Kim, Madelon, Marion, Myra, Nanda en Noortje: ontzettend bedankt! ❤

Ik hoop dat ik de komende jaren nog lekker kan blijven bloggen en dat Blij Zonder Suiker mooi met mij blijft meegroeien. Dat ik er mijn ideeën en creativiteit in kan blijven stoppen en dat ik andere mensen kan inspireren. Want, bewustzijn is de eerste stap en ik hoop dat ik dat kan meegeven aan mensen. Als ik al maar 1 iemand kan helpen, dan ben ik tevreden!

liefs

 

Print Friendly