Precies één jaar geleden, op 25 februari 2013, schreef ik mijn allereerste blogpost op Blij Zonder Suiker. Ik ben gaan bloggen omdat ik die maand te horen kreeg dat ik geen suiker, lactose en gist meer mocht eten. Voor mij was dat zo’n ontzettende shock. Met name omdat ik nog nooit een ‘dieet’ heb volgehouden. Ik heb wel eens Herbalife gedaan, maar telkens hield ik dat maar een week vol en dan viel ik zo weer terug in mijn oude patroon. Dit keer was het menens en was het medisch gezien voor mij gewoon beter om mijn hele eetpatroon aan te passen. Nu 1 jaar verder zou ik niet meer terug willen naar hoe ik toen at. Want zeg nou zelf, 2 blikjes energy drink per dag weg klokken is allesbehalve gezond…
Dit jaar heeft me op bloggebied ontzettend veel gebracht: ik heb leuke nieuwe producten ontdekt, mensen leren kennen en heel veel geleerd over mezelf en over voeding. Zoals jullie weten ben ik geen diëtiste en dus lees ik ontzettend veel en doe veel onderzoek. Dat is iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Daarom vind je hier naast recepten ook veel informatieve artikelen.
Ook heeft het bloggen me enorm geholpen om vol te blijven houden. Want ik heb vaak momenten gehad dat ik het moeilijk heb gehad. Ik weet dat als ik gestresst ben, ik sneller geneigd ben om slecht te eten. 2013 was voor mij zowel privé als zakelijk een bijzonder moeilijk jaar. Ik denk dat ik zonder mijn blog wellicht eerder geneigd zou zijn om terug te vallen op gemakzucht en zoetigheden. Gelukkig is dat niet gebeurd!
Blij Zonder Suiker heeft een mooie groei doorgemaakt: de bezoekersaantallen groeien maandelijks enorm. Dat is echt iets waar ik ontzettend blij mee ben en ook wel een beetje trots op ben. Ook vind ik het super leuk om alle reacties en e-mails van jullie te lezen. Die doen me écht goed! Mijn doel is tenslotte om andere mensen te helpen op de weg naar suikervrij eten en dat is waar ik het voor doe.
Ik hoop dat mijn 2e blogjaar net zo mooi (of misschien nog wel mooier) wordt dan het afgelopen jaar. Een van mijn doelen is om een goede camera aan te schaffen, want ik wil heel graag (kook)video’s op gaan nemen. Ook staan er wat leuke projectjes op de planken, waaronder iets leuks met Lian van Cakeje van Eigen Deeg. En wie weet… wie weet komt mijn droom van een eigen boek ooit nog uit 😉
Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het feit dat jullie mijn blog blijven bezoeken en lezen en voor alle reacties en e-mails! It means the world to me.
PS: ik was eigenlijk van plan om het recept voor de Cinnamon Rolls te bewaren tot vandaag, maar dat is dus faliekant mislukt. Ik kon het recept echt niet zo lang voor me houden! Wel heb ik een ander feestelijk recept dat later vandaag online komt: Coconut Glazed Chocolate Donuts. Uiteraard zonder suiker. Want blij zonder suiker, dat kan zéker wel! ♥
Gefeliciteerd!
Gefeliciteerd! Ik kijk uit naar nog veel meer leuke artikelen en lekkere recepten!
Gefeliciteerd . Ik vind het heel knap van jou
Gefeliciteerd , ik kijk alvast uit naar meer lekkere dingen. Doe zo verder Wendy, je bent heel goed bezig en als je iets heel graag wil, dan ga je ervoor en zal je je doel bereiken. Veel succes en ik blijf volgen. X
Ah gefeliciteerd! Je hebt echt een leuke blog. Vooral omdat alles suikervrij en lekker is. Ga zo door en ik hoop dat je heel lang blijft doorbloggen.
Liefs!
Gefeliciteerd!! Nog vele jaren Happy Blogging!
Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
Wat leuk!
Ik volg je al bijna een jaar! 😀
Sinds half maart
Succes, ik heb veel inspiratie opgedaan Door jou blog!
Proficiat!
Joepie! Alweer een jaar wat vliegt de tijd. Ik ben blij dat ik er een ‘partner in crime’ bij heb.
Yeaaah super! GEFELICITEERD
Proficiat!! Goed dat je hebt doorgezet ondanks de tegenslagen, je komt er vast alleen maar sterker uit! Yes we can 🙂
Hieperdepiep voor jou en je website. Keep up the good work!
Gefeliciteerd…ik neem aan dat je het verschil in je gezondheid behoorlijk zal merken..en dat is tenslotte de grootste winst die je hebt!
Gefeliciteerd!! Ik volg je nu een tijdje en heb al diverse recepten gemaakt…een aantal hebben al een vaste plek ingenomen bij het ontbijt of de lunch. Kortom vooral blijven doorgaan!