Één van mijn doelen voor 2014 voor Blij Zonder Suiker was om de layout een opfrisbeurt te geven. Ik vond hem zelf te druk en te onoverzichtelijk worden. Ik wil dit jaar op persoonlijk en zakelijk vlak meer rust gaan creëren en ik vond eigenlijk dat mijn blog daar ook bij moest passen. Ik had mezelf hier een aantal weken de tijd voor gegeven, maar ik had ineens inspiratie èn tijd over. En als ik eenmaal iets wil, dan wil ik dat het liefst ook meteen, haha!

Ik heb gekozen voor een rustigere look met (hopelijk) meer overzicht. Ik ben de recepten-index nog aan het vullen: dat moet helaas helemaal handmatig, dus daar ben ik nog wel even mee bezig. Tot die tijd kun je hier alle recepten op chronologische volgorde vinden.

Ik hoop dat het jullie het een verbetering vinden! Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee 🙂

liefs

Print Friendly