Zo, het is zondag en tijd voor mijn 2e Instagram Sunday. In dit artikel geef ik een kijkje achter de schermen en laat ik wat meer zien van wat ik doe in een week. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog een beetje onwennig vind om overal foto’s van te maken. Dat vergeet ik dus ook nog heel erg veel. Ik weet ook nog niet of ik dit elke week ga doen, omdat lang niet elke week even boeiend is om te laten zien (in mijn optiek). Ik laat het denk ik afhangen van wat ik heb beleefd in een week 🙂

IMG_6449
Onze 2 katjes liggen normaal echt nóóit zo dichtbij elkaar. Het is behoorlijk haat en nijd tussen die 2. Dit was dus een uniek momentje.

Bobo en Wijn
Zondagavond ging ik langs bij mijn nichtje (het is eigenlijk niet echt *mijn* nichtje, maar van mijn vriend) en nam een fles wijn mee en de Bobo voor haar oudste meisje.

IMG_6452
Dit is écht lekker glutenvrij brood. Ik kocht het bij de DM in Duitsland. Dit merk verkopen ze ook in Nederland, maar deze variant helaas (nog) niet. Hij kost € 2,85.

IMG_6455
Maandag was ik eindelijk een keer een avondje hoofdpijnvrij en dus ging ik sporten! Mijn conditie is nog steeds bagger en ik heb puddingarmen, dus met name opdrukken is een work in progress 😉

IMG_6457
Deze thee is erg lekker! Ook zit er altijd een wijsheid aan het theezakje. Vond deze erg inspirerend. Want ook ik heb altijd wel een excuus om iets niet te doen, maar ik probeer altijd (zo vaak mogelijk in ieder geval) om iets wel te proberen.

IMG_6464
Ik had de Yonanas IJsmaker besteld! Omnomnom! De review staat inmiddels online.

IMG_6471
Mmmm, lekkere nootjes van justnuts. Ik heb inmiddels een pakje in mijn auto gelegd, want heb vaak trek als ik aan het rijden ben. Review volgt snel.

IMG_6482
Vrijdagavond gingen we wandelen in de Drunense Duinen. Het is daar zo mooi!

IMG_6486
Een zeldzame selfie..

IMG_6489
‘S avonds in bed nog even een serie kijken. Dat doe ik heel veel: I love watching series! Kijken jullie ook graag series? Zo ja, welke?

IMG_6492
Zaterdag gingen we een dagje naar Maastricht! We hadden gratis kaartjes gekregen voor de TEFAF (The European Fine Arts Fair), de grootste Europese kunstbeurs, waar je kunst kunt kopen. Ik had ze niet gekregen overigens, maar vriendlief kreeg ze vanuit zijn werk.

IMG_6493
Van tevoren gingen we nog even outlet-shoppen in Roermond. Ik heb niks gekocht, kwam niet echt iets leuks tegen. Wel heeft vriendlief een nieuw pak gescoord: dat was eigenlijk ook het hele doel van dit bezoek. Ben ook vergeten om daar foto’s te maken, oops!

IMG_6495
Op het Vrijthof in Maastricht was er blijkbaar City Polo met polopaarden. Helaas was er pauze toen wij voorbij kwamen, dus hebben we eigenlijk niks kunnen zien.

IMG_6499
Dit vonden we een toffe straatnaam: ook nog eens tussen 2 kerken in.

IMG_6500
Tijdens het slenteren door Maastricht kwamen we dit Museumcafé tegen: Museum N More. Je kunt er lekker wat drinken of wat eten van de Surinaamse keuken.

IMG_6501
Impressie van het interieur van Museum N More.

IMG_6502
Lekkere verse muntthee. Dat koekje heb ik uiteraard afgegeven, haha!

IMG_6505
En toen waren we er eindelijk: de TEFAF. Ik moet zeggen dat ik me er niet echt op mijn plek voelde: wij waren daar immers niet om kunst te kopen. We verbaasden ons vaak over de bedragen die voor bepaalde stukken gevraagd werden. Ook genoot ik van de manier waarop mensen die wél iets wilde kopen erover spraken met elkaar. Een unieke ervaring was het zeker!

vangogh
Dit is de Le Moulin de la Galette van Vincent van Gogh en naar verwachting gaat dit doek voor miljoenen verkocht worden…

IMG_6530
‘S avonds nog even samen gegeten. Was niet zo’n succes dit keer moet ik eerlijk zeggen. We moesten heel erg lang wachten telkens. En met lang bedoel ik niet 20 minuten, maar ruim 45 minuten tussen voorgerecht en hoofdgerecht. Jammer!

Print Friendly