De afgelopen 2 weken heb ik ontzettend veel gedaan: een aantal hoofdstukken op zakelijk gebied eindelijk (bijna) kunnen afsluiten én ruimte gemaakt voor nieuwe, ook op bloggebied 🙂 Verder moet ik zeggen dat het lijkt alsof mijn aangepaste voedingspatroon éindelijk begint te werken: ik heb veel minder (pijn)klachten en misschien ook al wel een tikje meer energie. Al is dat wel per dag verschillend.

Vandaag is het alweer zondag! Instagram Sunday is bedoeld om jullie 1x in de 2 weken een kijkje achter de schermen te geven.

photo 1Ik draag zeker al ruim 12 jaar geen horloge meer. Ik heb destijds een bewuste keuze gemaakt om geen horloge meer te dragen, omdat ik vond dat ik veels te veel met tijd bezig was. Ineens vond ik het gewoon weer tijd (letterlijk, haha!) voor een horloge en ik vond deze wel erg leuk.

photo 4 (3)
Met dit mooie weer lopen mijn konijntjes veel buiten. Ze zijn niet bang voor onze katten en die doen ze ook helemaal niks. Meet Fee en Ninja: ze zijn inmiddels al ruim 12 jaar een stelletje.

photo 1 (2)
Ik moest met Flo naar de dierenarts: hij had een teek recht op zijn ooglid en ik kreeg hem er niet uit. Vieze beesten zijn het ook!

photo 1 (3)
Het is echt zo’n lekker weer: tijd voor zomerschoentjes!

photo 3
Vorige week zag ik éindelijk m’n bestie weer: dat was echt maanden geleden doordat we het allebei druk hebben gehad. Voor haar appartement bivakkeert dit eendenstelletje.

photo 2
Ik werd aangevallen door een knuffelaap terwijl we een cadeautje kochten voor iemand. En ik was uiteraard tegelijkertijd marktonderzoek aan het doen voor mijn werk 😉

photo 2 (3)
Uitzicht op tulpjes op mijn werk.

photo 3 (2)
Vorige week zaterdag gingen vriendlief en ik naar Cirque du Soleil: Kooza. Echt een enorme mooie show. Zeker een aanrader!

photo 3 (3)
Een leeg bord… het duurde niet lang voordat er iets héél erg lekkers op lag. Dat recept komt aankomende week online!

photo 4 (2)
Dit was een experiment: echt ontzettend lekker. Ik maak het binnenkort nog een keer en zet het recept dan ook meteen online. Ik maak dan ook gelijk een betere foto 😉

photo 4
Yes, eindelijk weer een neti-pot in huis. Vind die zo fijn! Binnenkort volgt een uitgebreide review.

photo 5 (2)
Even een snack-momentje met maischips. Omnomnom!

photo 5 (3)
Tijd voor glitter op mijn nagels. Dit is een lakje met sand-effect.

photo 5 (4)
Ik keek de laatste aflevering van The Walking Dead. Balen dat we weer ruim een half jaar moeten wachten!

photo 5
Tijd voor de sportschool! Ik moet altijd even zin maken om te gaan, maar ben wel erg blij als ik ben geweest.

photo 3 (4)
Jaaa, jaaa, Ferri Somogyi draaide een uurtje op het 90’s feestje waar ik was. Supergrappig!

photo 1 (4)
Het ontzettend leuke avondje eindigde op de eerste hulp, omdat m’n partner in crime superhard uitgleed op een gladde vloer. Gelukkig had ik niet gedronken en kon ik haar naar het ziekenhuis brengen. En daar zat ik dan, met m’n panterlegging. Gelukkig had ze niks gebroken!

photo 2 (4)
Ja, half 5 ‘s nachts dus. Uiteindelijk lag ik om 6 uur op bed.

photo 4 (4)
Doordat ik zo bizar laat thuis was vannacht, doe ik vandaag niet zo heel veel. Had heel veel plannen, maar ben eigenlijk gewoon nog steeds moe. Even lekker een maskertje en wat series kijken.

Fijne zondag iedereen! ♥

Print Friendly