Het is vandaag Tweede Paasdag en dat is technisch gesproken ook een zondag. Vandaar dat het weer tijd is voor Instagram Sunday: een 2-wekelijks artikel waarin ik een kijkje geef achter de schermen en in mijn leven.

photo 1 (2)
Vorige week hadden we een bootje gehuurd en zijn we wezen varen in de Biesbosch. Ontzettend leuk!

photo 1 (3)
#Selfie time, haha!

photo 1 (4)
Eindelijk eens samen met Lian van Cakeje van Eigen Deeg weg. Samen een lang weekend naar London. Nu al zin in!

photo 1
Kijk die donkere wolk die op ons af kwam! Uiteindelijk is het redelijk overgewaaid, gelukkig!

photo 2 (2)
Ik zit bij het beste eetclubje ever! We zijn weer ontzettend verwend en bijna alles is ook Wendy-proof. Echt superlief dat ze daar rekening mee proberen te houden.

photo 2 (3)
Even wat goodies bij Lush gescoord. Ik koop er tegenwoordig niet meer zo heel veel. Vroeger (een jaar of 10 geleden) had ik een Lush-verslaving en had ik echt héél veel Lush-producten. Nu eigenlijk alleen nog wat producten voor mijn gezicht en af en toe een stukje zeep.

photo 2
Ik tekende een voor mij ontzettend belangrijk contract! Het staat voor mij als de afsluiting van iets en het begin van iets nieuws. Ontzettend blij!!

photo 3 (4)
Nog even een shot van het daadwerkelijke tekenen!

photo 3 (2)
Omnomnom! Ik maakte lekkere chocoladerozijntjes.

photo 3
Treat Yo Self! Die Raw Bite Apple Cinnamon is echt mijn favoriet. Zó lekker!

photo 4 (2)
Flonstertje ❤

photo 4 (3)
Mooie bloemen gekregen. Heel erg blij mee!

tripflo
Hoezo copy cats? Flo (de rode) zit echt bijna nooit op de vensterbank. Kleine na-aperd! 😉

photo 3 (3)
Samen met een vriendinnetje naar de Horror Night. De eerste film was een Nederlandse: de Poel. We vonden er allebei niks aan, helaas. De tweede was wel erg vermakelijk: Oculus.

havermoutfruit
Mijn paasontbijtje. Het recept voor deze fruitige havermout vind je hier.

photo (26)
Wij doen eigenlijk niet aan Pasen, maar gisteren waren we uitgenodigd bij familie. Lekker met z’n allen gourmetten. Ons nichtje had eitjes versierd en dit waren wij 🙂 Ik eet trouwens glutenvrij brood hier en bij uitzondering wat geitenkaas en tomaat.

Print Friendly