Ik heb voor mijn gevoel de afgelopen week wat minder tijd gehad om te bloggen: dit omdat ik de puntjes op de i heb gezet voor de overname van mijn bedrijf! Yes: na bijna 11 jaar heb ik mijn bedrijf verkocht! Het is een heel lang proces geweest, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Inmiddels ben ik ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt: meer rust en vrijheid. Zo voelt het althans nu. Ik zeg zeker niet dat ik nooit meer een eigen bedrijf wil, maar voor nu vind ik het heel erg fijn dat ik niet meer die hele grote verantwoordelijkheid heb.

Goed, tijd voor Instagram Sunday! Een 2-wekelijks artikel waarin ik een kijkje geef achter de schermen en in mijn leven.

photo 1 (3)
Een pakketje vol suikervrije goodies. Bedankt Steviaproducts.be!

photo 1
We zijn naar Guido Weijers geweest. Superleuke voorstelling: echt een aanrader!

photo 2
Hihi, hij had mijn tweet gefavorite *fangirl*

photo 2 (2)
Met het mooie weer van vorige week vond ik dat het tijd was om mijn skates weer eens te voorschijn te halen.

photo 1 (2)
De allereerste Koningsdag!

photo 2 (3)
Op aanraden van 2 collegaatjes bestelde ik Apple TV. We gebruiken hem nu o.a. in combinatie met Netflix. Ik ben nu al fan! Wat een geweldig ding!

photo 3 (2)
Ik houd van donkere kleurtjes op mijn nagels.

photo 3 (3)
Ik vergat een foto te maken toen het geserveerd werd, oops! Maar yaay, sushi!

photo 4 (2)
Lekkere risotto in the making. Hij is echt heel erg lekker. Heb hem nu al 2 keer gemaakt in 2 weken tijd. Recept volgt snel!

photo 4 (3)
Samen met vriendinnetjes tapas wezen eten. Niet de meest charmante foto, maar het was echt een supergezellige avond. Er zijn meer foto’s gemaakt, maar ik wil niet zomaar iedereen online zetten. Dus is dit toevallig de foto waar ik raar op sta, haha. Dit jaar kennen we elkaar al 17 jaar. Time sure does fly! En Vera – die niet op de foto wilde LOL – wordt vandaag 30! Straks vieren!

photo 5 (3)
Menukaart van ‘t Zusje – lekkere tapas!

photo 4
Heftig lesje cardio-kickboksen gehad.

photo 5 (2)
Deze kaars scoorde ik op Koningsdag. Hij ruikt echt heel erg lekker.

photo 5
Lots of tea om uit te proberen! ^_^

photo 3
Een Treat Yo Self-momentje bij Starbucks met collega’s. Wel met sojamelk.

photo 2
Flo lag vanochtend heerlijk in de zon te soezen.

photo 1Me! Ik heb de laatste tijd heel veel last van mijn lenzen, dus ging ik op zoek naar een goede bril die ik ook overdag durf te dragen. Mijn huidige bril heeft geen geslepen glazen en dat vind ik zelf toch wel prettig. Uiteindelijk is het deze bril van Mexx geworden. Over 10 dagen is ‘ie klaar!

Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan?

Print Friendly