Het is zondag en dus weer tijd voor Instagram Sunday! Een 2-wekelijks artikel waarin ik een kijkje geef achter de schermen en in mijn leven.

photo 1 (4)
Ik bestelde deze chocolade bij Superfood Centre om eens te proberen en hij is echt heerlijk! Raw chocolade met kokosroom van Ombar. Hij is glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, suikervrij, vegan en notenvrij. Ideaal!

Instagram Sunday - Blij Zonder Suiker
Ik hoorde van een collega dat dit spul helpt tegen zonne-allergie. Ik ga binnenkort op vakantie en krijg de laatste jaren telkens uitslag als ik op vakantie ben. Heel vervelend en ik hoop dat het hiermee wat minder zal zijn.

photo 1 (3)
Ik kreeg van mijn werk éindelijk een nieuwe laptop: een Macbook Pro. Ben er ontzettend blij mee, want mijn vorige Macbook was echt verouderd en deed het gewoon niet goed meer. Ik nam vaak mijn eigen laptop dan maar mee, maar dat is natuurlijk ook geen doen.

photo 2 (2)
Hoe grappig is dit! >_< photo 2 (3)
Het was weer tijd om te sporten! Ik moest me er echt naar toe slepen, want was zo moe in mijn hoofd. Uiteindelijk was ik blij dat ik was gegaan. Het was een buitensessie, wat ik altijd wel heel erg prettig vind. Ook erg blij met mijn nieuwe Dopper waterfles.

photo 2
New shoes! Was al een tijdje op zoek naar leuke, lichte gympen. Deze zijn het uiteindelijk geworden.

photo 3 (2)
Ik maakte risotto met sperzieboontjes, champignons en stukjes kip.

photo 3 (3)
Ik heb weer een nieuwe serie op mijn kijk-lijstje staan: Fargo. Echt een goede serie: ik weet nog niet precies waar het naar toe gaat, maar tot nu toe ben ik gefascineerd door het karakter dat gespeeld wordt door Billy Bob Thornton.

photo 4 (2)
Ik woonde de boekpresentatie bij van Goed Zoet. Ik heb hier inmiddels al een review over geschreven: ik vind het écht een aanrader!

photo 5 (3)
Brrrr, tijd voor de tandarts. Uiteindelijk was ik bang voor niks, want er mankeerde gelukkig helemaal niks. Leuk weetje misschien: ik heb nog nooit een gaatje gehad óf iets gehad met mijn tanden. Best een beetje trots op! ^_^

photo 3 (4)
Afgelopen vrijdag ging ik lekker eten met de dames van mijn eetclub. In plaats van zelf te koken, gingen we dit keer uit eten. De deal was dat we een restaurant kozen waar nog niemand van ons gegeten had. We kozen voor Brasserie Meprise in Den Bosch. Het was echt zo ontzettend lekker! Ze hielden ook helemaal rekening met wat wat ik niet mag eten. Zo kreeg ik glutenvrij brood met heerlijke olijfolie in plaats van gewoon brood met boter. Loved it!

photo 1 (5)
Hemels!

photo 2 (4)
Heerlijk vers fruit met hazelnootkrokant en een mousse van… euh, dat ben ik eerlijk gezegd vergeten. Maar het was zo lekker!

photo 4 (4)
Ik word vrolijk van lekkere toetjes zonder zuivel! Haha!

photo 5 (4)
Dit artikel schrijf ik op bed met dit uitzicht. Heerlijk! Vaak realiseer ik me niet wat ik heb en ben ik constant gefocust op die stip op de horizon: my goals. Maar soms is het goed je te realiseren wat je hebt in plaats van wat je wilt bereiken. Leven in het hier en nu vind ik soms moeilijk, maar probeer er steeds vaker bij stil te staan.

Fijne zondag iedereen! ♥

Print Friendly