Ik lees en volg zelf best veel blogs en één van de leukste dingen vind ik altijd de persoonlijke foto’s. Gewoon een kijkje in iemand’s leven: de persoon achter het blog wat beter leren kennen. Het leek mij leuk om dat ook eens te proberen, dus bij deze mijn allereerste Instagram Sunday! Ik laat in dit artikel een aantal foto’s gezien die ik gedurende de week ook op Instagram heb gedeeld.

photo1
Ik heb jarenlang voor mijn eigen bedrijf in een bus gereden, maar doordat ik heb besloten na 11 jaar mijn leven over een andere boeg te gooien, werd het tijd voor een andere auto. Op zaterdag kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe wheels.

photo2
Ik zit bij het beste eetclubje van Den Bosch 🙂 Elke maand eten we bij iemand thuis en diegene is dan verantwoordelijk voor het menu. Altijd super lekker eten en ontzettend gezellig. Dit waren rice paper rolls met kip en groenten, een (heul) pittig mangosoepje en een pittige curry met kip. Omnomnom!

photo3
Zondag ging ik met mijn nichtje en haar 2 meiden naar Scheveningen. Het was bizar warm en we hebben heerlijk genoten van het zonnetje.

photo4
Toen ik thuiskwam deed mijn laptop het ineens niet meer. Heel bizar! Gelukkig kon ik het met een herstelpunt terugzetten fixen. Ik raak altijd in paniek als mijn laptop raar begint te doen. Met name omdat ik telkens een backup wil maken, maar dat dan weer vergeet…

photo5
Beetje onscherp, maar maandag ging ik voor mijn werk naar de Voorjaarsbeurs in de Jaarbeurs.

photo6
Speelgoedtrends spotten voor mijn werk. I love my job!

photo7
‘S avonds maakte ik zoete aardappelschijfjes, aubergine, pompoen en kip uit de oven. Lekker met een groene salade!

photo8
Nieuwe kicks gescoord. Zwarte Nikes met hot pink veters en details. Love them!

photo9
Ik kwam dit tegen bij de Ekoplaza en besloot het eens te proberen. Echt, dit spul is zó ontzettend lekker!

photo10
Uiteraard ook even wat chocolade gescoord. Deze ligt op mijn werk: als ik dan rond 3 uur even een dipje krijg, pak ik een stukje chocolade en kan ik er weer tegenaan!

photo11
Treat Yo Self! ‘S avonds maakte ik een lekkere hot chocolate met amandelmelk en kaneel.

photo12
Ik kreeg dit super mooie kookboek binnen. Het is super mooi vormgegeven met interessante recepten en alles is glutenvrij! Binnenkort plaats ik hier een review over.

photo14
Vrijdag ging ik naar Amsterdam voor een kennismaking met een mediabureau. Het was ontzettend gezellig en leerzaam! Ben benieuwd naar wat hier uit gaat komen! 🙂

photo15
Ik merkte op de terugweg dat ik vergeten was om iets te snacken mee te nemen en ik had hónger! Dus bij het tankstation even was sushi gescoord. Was nog best goed te doen ook. Dat tankstation had een groot aanbod van Marks & Spencer producten en deze sushi was ook van hen.

photo16
De volgende dag maakte ik banaan-ei pannenkoekjes om mee te lunchen. Ik deed er wat kaneel, kokos en havermout bij. En blauwe besjes uiteraard.

photo19
Ik wilde een foto maken van het omgeploegde weiland naast ons huis, alleen Flo vond het nodig een photobomb te doen!

photo20
Gisteren zijn vriendlief en ik naar Duitsland gegaan om even flink te food-shoppen. Ik ben goed geslaagd met ruim 4kg amandelmeel, rijstmeel, boekweitmeel, kikkererwtenmeel en heel wat liters amandelmelk. Ook qua non-food zijn we goed geslaagd. En zo veel goedkoper dan in Nederland.

photo22
Kijk, zo is tanken tenminste nog leuk!

photo23
Op de terugweg zijn we nog even langs het Kurhaus in Kleve gereden en een stukje gewandeld in het bos.

Print Friendly