Mijn laatste foto-update dateert al weer van een tijdje geleden. Het zit niet in mijn systeem om van alles en overal foto’s te maken en dus heb ik vaak te weinig materiaal om een wekelijkse update te maken met allerlei foto’s. Ook werk ik naast mijn blog nog 32 uur, dus een week is lang niet altijd even spannend, haha. Daarom kies ik er vanaf nu voor om elke maand een Story of My Life te plaatsen. Hierin zal ik een aantal kiekjes van de afgelopen maand delen.

In september ging ik met vriendinnen heerlijk eten bij De Fuik in Aalst. Het eten was heerlijk, maar de bediening was iets te afstandelijk en stijfjes voor mijn smaak. Het is maar waar je van houdt natuurlijk.

In september zijn Harm en ik een paar dagen naar Mallorca geweest. Even lekker ertussenuit. Het was nog heerlijk lekker warm.

Ik voelde me weer goed genoeg om te gaan sporten. Ik heb al jaren last van enorme hoofdpijn na het sporten en ben daardoor altijd wat voorzichtig met intensief sporten, omdat ik bang ben dat ik weer een paar uur uitgeschakeld ben. Dit keer ging het goed, gelukkig.

Ik was uitgenodigd voor een feestje met mede-bloggers in Bloemendaal bij Beachclub Bloomingdale. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat dit niet mijn scene is zeg maar. Ik ging ook nog eens alleen, dus voor mij was dat best wel een ding. Uiteindelijk was het erg gezellig en ben ik blij dat ik toch ben gegaan.

Comfy cat! Maf beest is het ook <3

Ik wil al heel lang een spiegelreflexcamera aanschaffen, maar vind het een behoorlijke investering en daardoor stel ik het steeds uit. Gelukkig had mijn vader nog een Nikon D70 liggen die ik mocht lenen. Ik ben druk aan het oefenen nu en ik vind het echt heel leuk om te doen!

Samen met Lian ging ik naar de boekpresentatie van Robèrt van Beckhoven. Wat een leuke dag was dat! Voorafgaand aan de presentatie hebben we met een paar andere bloggers een workshop brood met Robèrt gehad. Wat onzettend leerzaam was dat! Ik heb ook een aantal hele leuke collega-bloggers ontmoet. De review van Meesterlijk Brood vind je hier.

Kijk eens wie ik tegenkwam tijdens de boekpresentatie! Let niet op mijn blije hoofd (maar dat was ik ook wel een beetje, haha) 😉

Na afloop van de presentatie eindigde ik met een paar hele leuke foodbloggers – Lian, Marina en Laura – bij eetcafé De Tijd in Oisterwijk. Ik vond het niet erg om even een zondig-momentje in te lassen voor deze superlekkere hamburger!

Het is officieel herfst, maar het weer doet me eerder denken dat het nog een beetje nazomer is.

Lekker geluncht met friends in Vught. Er was een soort van markt bij Fort Isabella. Er waren niet heel erg veel deelnemers, maar ondanks dat was het een gezellige middag.

Na héél lang twijfelen heb ik hem dan toch aangeschaft: De Kenwood kMix KMX51. Wat een knapperd is het hè! Ik gebruikte voorheen een Braun keukenmachine die nog van mijn oma is geweest. Dat apparaat is zeker al 20 jaar oud en viel toch wel een beetje uit elkaar. Tijd voor een nieuwe dus. Als deze nou ook 20 jaar mee gaat, dan ben ik blij 🙂

Gisteren hebben we een prachtige wandeling gemaakt door de Moerputten in Den Bosch. Wat een mooi stukje natuur!

Wil je meer behind the scenes foto’s zien? Volg me dan op Instagram! ❤

liefs

 

 

Print Friendly