Vandaag – 31 augustus 2013 – is een bijzondere dag voor mij. Het is namelijk de dag dat ik mijn allereerste video op het wereldwijde web gooi. En dat is best een beetje eng, moet ik eerlijk bekennen. Ik vond het echter wel wat persoonlijker om mijn ervaringen op het gebied van suikervrije voeding in een video te delen dan in een artikel te schrijven, vandaar mijn keuze hiervoor.

Ik moet er even een disclaimer bij zetten: mijn camera (gewoon die van mijn iMac) is slechter dan ik van tevoren had gedacht. De beeldkwaliteit laat dus wat te wensen over, helaas. Ik hoop dat dat niet al te veel afbreuk doet aan het verhaal. In de video verwijs ik naar de cursus ’40 Dagen Zonder Suiker’. Deze kun je hier vinden.

Laat me vooral even weten of je een artikel in video-formaat leuk vindt! Ik heb al heel wat verbeterpunten genoteerd, dus als blijkt dat jullie dit soort video’s een goede toevoeging vinden, dan ga ik uiteraard hard aan de kwaliteit werken 😉 Alvast bedankt voor het kijken!

Print Friendly