Happy New Year! Nu ik dit schrijf is het inmiddels al een tijdje 1 januari…eigenlijk al bijna 2 januari. Ik hoop toch ergens niet dat dit jaar net zo snel (of nĆ³g sneller) voorbij vliegt als 2014, haha!

happy-new-year-2015-wallpaper-12312

Ik doe eigenlijk niet (meer) aan goede voornemens, want ik weet uit ervaring dat zulke voornemens altijd met de beste intenties gemaakt worden, maar dat ik persoonlijk na 2 weken die voornemens eigenlijk alweer ben vergeten. Dat wil niet zeggen dat ik niet van 2014 heb geleerd en sommige dingen dit jaar anders zal doen.

Dat is het mooie aan het feit dat we een jaar hebben afgesloten: reflecteren op wat je het afgelopen jaar hebt gedaan en dan voor jezelf bedenken wat je anders, beter of misschien helemaal niet meer zult doen. En, daarnaast: tijd om weer nieuwe doelen te stellen. Over mijn doelen voor Blij Zonder Suiker volgt binnenkort een artikel šŸ™‚

Ik wil jullie bij deze ook een heel mooi 2015 wensen! Een fijneĀ quote die ik vandaag tegenkwam: “IĀ hope that 2014 balanced out in your favor and that 2015 provides a road to bigger and better…”

liefs

 

Print Friendly