Ik kwam gisteren dit recept voor een bananenbrood ontbijt tegen en ik *moest* dit gewoon proberen. Ik vind het leuk om te experimenteren met ontbijtjes en ik had toevallig nog wat bananen liggen die toch echt wel vrij snel opgegeten moesten worden. Voor dit recept kun je het beste zo rijp mogelijke bananen gebruiken, dus dat kwam goed uit.

bananenbroodeasy

Als je net zo als mij bent, dan heb je ‘s ochtends weinig tot geen zin om heel uitgebreid in de keuken te staan om een ontbijtje te maken. Die 5 minuten blijf ik liever in bed liggen. Yes, guilty! Maar voor mij is dat echt zo, haha. Voor dit recept heb je alleen een blender nodig en that’s it. Het ziet eruit als chocolade pudding: omnomnom!

Ingrediënten
1 banaan
1 kopje cornflakes (suikervrij!)
2 el cacaopoeder
1 kopje amandelmelk
snufje zout
3/4 tsp vanille extract
1 dadel, in stukjes gehakt
kaneel, naar smaak

Bereidingswijze
1. Doe alles in de blender en blenden maar! Als je wilt, kun je het mengsel even in de koelkast zetten, dan wordt het wat dikker. Maar als je daar geen tijd voor hebt, dan kun je het prima zo eten!

That’s it! Enjoy! ♥

Print Friendly