Bijna iedereen die mij kent weet wel dat ik geen softijs en geen milkshakes lust. Niet mijn ding en dat is het ook nooit geweest. Zelfs geen softijs met disco-dip. Toch kwam ik laatst een recept tegen voor een chocolade & banaan milkshake en omdat er geen koemelk aan te pas komt, wilde ik hem dan toch maar proberen. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan: hij is zó lekker! Omnomnom!

Koemelkvrije milkshake

Chocolade en banaan zijn wat mij betreft een match made in heaven. Ook in deze shake komen beide smaken weer perfect samen. Met dit warme weer is dit echt een heerlijk drankje om even mee af te koelen. Uiteraard is ‘ie suiker- en koemelkvrij.

Ingrediënten
180 ml amandelmelk
15 ijsblokjes
1/2 tl vanille extract
1-2 el cacaopoeder
1/3 van een (rijpe) banaan

Allergie Info

Bereidingswijze
1. Doe alle ingrediënten in een blender en blenden maar!

That’s it! Enjoy! ♥

Print Friendly