Soms heb je van die weken die zo hectisch zijn dat alleen chocolade ze goed kan maken (or is that just me? 😉 ). Afgelopen week was zo’n week voor mij. Natuurlijk kan ik dan een stukje 70% chocolade pakken. Op zich zou dat mijn craving ook al wel oplossen. Maar, er was meer nodig, dus wat doe ik dan? Juist, dan maak ik iets lekkers met chocolade. Don’t judge me, haha!
Deze frosting is heerlijk om zo op te lepelen, maar ook om te gebruiken op bijvoorbeeld een cupcake of een chocoladetaartje. Hij bevat geen geraffineerde suikers, geen gluten en geen koemelk. Omnomnom!
Ingrediënten
65 gram pindakaas
4-8 tl ahornsiroop (naar smaak)
2 el cacaopoeder
4 tl amandelmelk
1 tl vanille extract
Bereidingswijze
1. Doe alle ingrediënten in de blender en blenden maar! Meer is er niet voor nodig. Heerlijk toch!
That’s it! Enjoy! ♥
Damn! Mijn pindakaas is op, anders had ik dit direct gemaakt! Ziet er heerlijk uit!
Kun je de siroop ook vervangen door honing? Je hebt dan wel dat er suikers zitten in honing, maar ik heb momenteel niks anders in huis.