Kaneel en palmsuiker: een heerlijke combinatie, toch? Dit is eigenlijk niet echt een recept, want daar is het té makkelijk voor! 🙂 Ik denk eigenlijk dat dit het eenvoudigste ‘recept’ is wat ik tot nu toe heb gepost. Maar het is juist daarom perfect voor die momenten dat je zin heb in iets lekkers dat snel klaar is en niet teveel moeite kost!

Cinnamon Sticks

Echt, makkelijker dan dit wordt het niet! Maar het resultaat mag er zeker zijn: heerlijk knapperig zoete cinnamon sticks. En dat binnen een half uurtje waarvan ruim 95% bestaat uit wachten. Zo kun je doorgaan waar je mee bezig bent en voor je het weet heb je wat lekkers te snacken! Je kunt ze ook heel simpel glutenvrij maken door glutenvrij bladerdeeg te gebruiken.

Ingrediënten
Voor 8 stuks
2 plakjes (glutenvrij) bladerdeeg
3 el palmsuiker
2 tl kaneel
1 ei, losgeklopt

allergie1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg een stuk bakpapier of aluminiumfolie op een bakplaat. Laat het bladerdeeg in 10 minuten ontdooien.

2. Snijd het bladerdeeg in 4 gelijke stukken. Bestrijk met het losgeklopt ei en bestrooi rijkelijk met de kaneelsuiker. Bak ze ongeveer 18-20 minuten in de oven.

That’s it! Enjoy! ♥

Print Friendly