Ik probeer de laatste tijd wat minder vlees te eten en wat meer vis. Ik kwam per toeval een recept tegen en als er ergens tonijn in zit, dan ben ik al vrij makkelijk verkocht. Ik houd van tonijn! Let niet op de kwaliteit van de foto: het was al vrij laat en dus donker. Maar ik wilde het recept toch graag delen!

Gevulde Portobello met Tonijn - Blij Zonder Suiker

Als je weinig tijd hebt, dan zijn deze gevulde portobello’s echt ideaal. De vulling is binnen een minuutje klaar en het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is wachten tot ze uit de oven komen. Echt een aanrader!

Ingrediënten
Voor 2 stuks
2 portobello’s
1 blikje tonijn, uitgelekt
cayenne peper of chilivlokken, naar smaak
1/4 tl knoflookpoeder
1/4 tl zwarte peper
2 el kappertjes
2 tl dille

Allergie Info

Bereidingswijze
1. Verwarm je oven voor op 175°C en leg een vel bakpapier op je bakplaat.

2. Schraap de portobello’s een beetje leeg zodat je ze kunt vullen.

3. Doe alle ingrediënten in een kom en roer goed door. Vul nu de portobello’s en leg ze op de bakplaat.

4. Bak ze gedurende 20 minuten tot ze gaar zijn. Ik serveerde ze met wat rijst en broccoli. Yum!

That’s it! Enjoy! ♥

Print Friendly