Eén van mijn all-time favoriete dressings is Amerikaanse ranch dressing. Ik nam dat eigenlijk altijd bij mijn salade als ik daar was. Helaas zit er in die dressing (zoals in zoveel dressings) van alles wat ik eigenlijk niet mag en wil eten. Daarom maak ik hem veel liever zelf. Lekker!

ranch

Dit recept maakt gebruikt van cups als maateenheid. Klik hier voor meer informatie.

Ingrediënten
1/3 cup kokosmelk
1 tl appelazijn
1 cup suikervrije mayonaise
2 teentjes knoflook, geperst
2 el peterselie, fijngehakt
3 el fijngehakte lente-uitjes
1 tl witte wijnazijn
1/2 tl dille
1/2 tl zeezout
zwarte peper, naar smaak

Allergie Info

Bereidingswijze
1. Giet de appelazijn bij de kokosmelk en laat 10 minuutjes staan, zodat het een soort van karnemelk wordt.

2. Meng in een kom de mayonaise, knoflook, peterselie, lente-uitjes, witte wijnazijn, kokos-karnemelk en peper. Giet in een pot en zet het een aantal uren in de koelkast. Zo wordt de dressing nog wat dikker.

That’s it! Enjoy! ♥

Bron originele recept.

Print Friendly