Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik gek ben op chocolade en dan niet per se een chocoladereep, maar met name chocoladebaksels. Daar kun je me eigenlijk altijd wel voor wakker maken. Ik kwam afgelopen weekend dit recept tegen en ik moest en zou het zelf proberen!

taartje1

Het resultaat? Een heerlijk chocolate fudge taartje met een lekkere volle chocoladesmaak. Het leuke is dat er geen koemelk of eieren aan te pas komen en dat ‘ie niet in de oven hoeft! Serveer met wat frambozen en/of bosbessen en kokosslagroom. Omnomnom!

Onderstaande hoeveelheden zijn voor een klein taartje. Als je een grotere taart wilt maken, verdubbel (of verdrievoudig) dan de hoeveelheden.

Ingrediënten
1/2 rijpe banaan
4 el kokosboter
2 el cacaopoeder (suikervrij)
1 tl vanille extract
snufje zout
suikervervanger naar smaak. Ik heb 1 el rijststroop gebruikt.

Allergie Info

Bereidingswijze
1. Bedek een kleine bakvorm met bakpapier.

2. Doe alle ingredienten in een blender en blenden maar! Schep het beslag in de bakvorm en zet minimaal 12 uur in de koelkast.

That’s it! Enjoy! ♥

Print Friendly