Aan het eind van deze maand bestaat Blij Zonder Suiker precies 1 jaar en daarom heb ik deze maand verschillende leuke win- en kortingsacties georganiseerd. Want dat moet wel eventjes een klein beetje gevierd worden, toch? 🙂

Rosti Mepal heeft sinds een tijdje een volledig vernieuwde webshop, waar je hun hele collectie gemakkelijk online kunt bestellen. Naast de alombekende broodtrommeltjes zijn er ook ontzettend veel andere producten te vinden: het assortiment telt maar liefst 1.600 artikelen. Dit varieert van beslagkommen tot bewaardozen en van thermocups tot serviesgoed.

rostimepal

Ik mocht mijn favoriete producten uitzoeken en ik heb gekozen voor twee hele praktische keukenhulpjes: de knoflooksnijder en de eierscheider. De knoflooksnijder ligt fijn in de hand en is behoorlijk zwaar. Het verschil met een knoflookpers is dat dit apparaatje de knoflook snijdt in plaats van perst. Scheelt weer een paar smelly hands, want ik pers zeker niet altijd mijn knoflook. Hij is ook nog eens als beste getest door Kassa! Ik ben er ontzettend blij mee en zal hem zeker heel veel gebruiken. Hij kost € 17,99.

Dan de eierscheider… my new best friend. Serieus, ik sta heel vaak te klooien om het eigeel en het eiwit van elkaar te scheiden: blijkbaar ben ik daar niet zo handig in. Met dit ding gaat het echt super simpel. Je hangt hem aan een (beslag)kom en breekt het ei erboven. Het eiwit loopt mooi door in de kom en het eigeel blijft achter in de eierscheider. Ideaal! En dat voor nog geen € 2,-

eierscheider

Winnen
En nu het leukste: ik mag een setje (knoflooksnijder en eierscheider) weggeven! Je mag zelf kiezen welke kleur je graag wilt ontvangen.

Je kunt tot zondag 9 februari mee doen met de winactie. Om kans te maken op dit praktische setje moet je het volgende doen:
1. Like Blij Zonder Suiker en Rosti Mepal op Facebook
2. Laat hieronder een reactie achter en laat me weten waarom jij deze producten graag wilt winnen!

Korting
Mocht je iets anders leuks op het oog hebben: ik mag jullie een exclusieve kortingscode aanbieden waarmee je 10% korting op je hele bestelling krijgt in de webshop! De code is BZ1314S en is geldig t/m 2 maart.

Print Friendly