Zoals sommige van jullie wellicht wel weten, drink of eet ik geen tot heel weinig koemelkproducten. Dit omdat ik daar niet goed tegen kan. In al mijn recepten maak ik dan ook gebruik van andere soorten melk, zoals rijst- of amandelmelk en sojamelk. Soy Dream is een merk wat ik regelmatig koop en zij hebben een nieuwe smaak gelanceerd: Organic Soy & Rice. Oftewel, een combinatie van soja en rijstmelk. Er zit géén suiker in, wat natuurlijk een enorm pluspunt is!

Heel vaak bevatten dit soort plantaardige melkvervangers wel suiker. Dat vind ik dan weer een no-go. Deze variant is dus suikervrij: er worden geen suikers toegevoegd. De natuurlijke suikers zijn afkomstig uit rijstfermentatie. De ingrediënten zijn dan ook niks meer dan: water, sojabonen (11%), rijst (6%), zeezout. Score!

Soy Dream SmoothIk drink plantaardige melk nooit zo uit een glas: ik denk omdat ik gewoon niet gewend ben om melk te drinken. Wel gebruik ik het altijd in recepten of smoothies. Ik ben daarom ook benieuwd wat jullie van de smaak vinden! Ik mag 3 pakken Soy Dream Smooth weggeven! Laat even een berichtje achter waarom jij deze graag wilt proeven! 🙂

liefs

 

Print Friendly