Ik doe normaal niet zo heel snel mee aan tags, maar omdat deze nom nom nom tag betrekking heeft op eten, vind ik het wel erg leuk om te doen. Ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie antwoorden, dus laat die vooral achter in de comments!

1. Wat vind jij lekker dat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Ik weet niet of er dingen zijn die ik lekker vind en andere mensen niet. Andersom denk ik wel. Ik houd bijvoorbeeld totaal niet van warme ananas (op een pizza bijvoorbeeld), pannenkoeken met hartige toppings, slagroom en lychees.

pastapesto

2. Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)?
Ik kook het liefst pasta-gerechten en mijn pasta met pesto maak ik eigenlijk iedere week wel een keer.

3. In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Ik heb eigenlijk niet echt een favoriet restaurant als ik eerlijk ben. Als ik zou moeten kiezen, dan zou ik voor Olive Garden gaan. Good food, good times en good memories!

olivegarden

4. Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Een van mijn favoriete broodjes is een Meatball Sub. Mijn variant zou dan gemaakt worden op een parmesan & oregano broodje met geitenkaas, sla, tomaat, komkommer, banana peppers, augurkjes en lekker veel marinarasaus.

5. Deel een handige kooktip.
Accepteer dat dingen af en toe gewoon mislukken. Dat helpt mij altijd als ik weer een keer iets heb geproduceerd dat eigenlijk niet te eten is, haha!

6. Wat staat er nog op je food bucket list?
Ik wil ontzettend graag een keer in een restaurant eten met 1 of meerdere Michelin-sterren. En heel toevallig gaat dat deze maand werkelijkheid worden! Ik ben zo ontzettend benieuwd en heb er nu al ontzettend veel zin in.

michelin

7. Zelf koken, eten bestellen of buiten de deur eten?
Dan kies ik toch voor buiten de deur eten. Ik vind het eerlijk gezegd heerlijk om verrast te worden en allerlei nieuwe dingen te ontdekken en te proeven! En bijkomend voordeel: geen afwas 😉

8. Ben je ergens allergisch voor?
Ik heb een aantal intoleranties, maar echt allergisch ben ik voor koemelk en uien. Op beide reageert mijn lijf heel vervelend.

9. Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd, weken of dagen?
Mijn chocolade-rozijntjes. Omnomnom!

10. Wat is jouw favoriete toetje?
Dat zijn toch mijn eigen cinnamon rolls. Heb er nu al weer zin in: binnenkort maar weer eens maken!

cinnamonroll

Print Friendly