Er is sinds vandaag weer een nieuwe titel op het gebied van Paleo verkrijgbaar: het digitale boek Paleo Kids. Paleo is een erg populaire manier van eten en dit boek is speciaal voor ouders die hun kinderen ook mee willen laten eten. Het bevat ruim 80+ pagina’s aan heerlijke Paleo recepten voor je kinderen.

xipad-paleo-kids.jpg.pagespeed.ic.7DHgT_slVB

We weten allemaal dat kinderen niet altijd gezond willen eten, maar het is oh-zo belangrijk om daar iets mee te doen. Overgewicht bij kinderen neemt immers hand over hand toe en dat is iets wat ik persoonlijk heel erg vind.

Het aantal kinderen in Nederland dat kampt met levensbedreigend overgewicht is dertig jaar tijd gestegen van 0,08 naar 0,56 procent. Dat betekent dat 18.500 Nederlandse kinderen kampen met morbide obesitas. Bron: Elsevier

Kinderen moeten kind kunnen zijn en zich niet al heel jong ‘te dik’ voelen met alle gevolgen van dien op latere leeftijd. Goede eetgewoontes helpen hier enorm bij.

Alle recepten in dit digitale boek zijn Paleo-proof: dat betekent geen gluten, geen koemelk en geen suiker, maar wel enorm aansprekend voor kinderen!

x2-paginas-paleokids.png.pagespeed.ic.rQfUsQZ9S8

Sinds vandaag – 5 mei – is het boek Paleo Kids uit en er is nu een speciale actie: ontvang € 10,- korting op het boek! Deze korting is geldig t/m donderdag 8 mei.

Print Friendly