Inmiddels is het dan toch écht al 2018. Man man man, wat is het jaar weer voorbij gevlogen! Het lijkt wel alsof het steeds sneller gaat. Dat zal – hoe cliché dat ook mag klinken – vast liggen aan het feit dat je ouder wordt, haha.

Voor mij is 2017 een behoorlijk heftig jaar geweest. Een jaar dat ik graag achter me laat. Een jaar vol verlies, frustratie en angst. Maar tegelijkertijd óók een jaar van nieuw begin: ik ben tante geworden van mijn ‘sister from another mister’. Om dat kleine hummeltje te zien groeien en ontwikkelen is echt prachtig. Ook een andere vriendin is in 2017 voor het eerst mama geworden en om van dichtbij mee te maken dat haar grote wens is uitgekomen is zó ontzettend mooi! Love you guys!

Een ander nieuw begin voor mij is dat ik na maanden twijfelen tóch uit mijn comfort zone ben gestapt en mijn baan heb opgezegd. Ik heb 3,5 jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt en voor mij was de koek daar letterlijk op. Inmiddels werk ik al weer 2 maanden bij mijn nieuwe werkgever en dat bevalt echt super. Natuurlijk mis ik mijn collega’s die inmiddels ook vrienden zijn geworden wel, maar we zien elkaar gelukkig nog regelmatig.

Het begin van het nieuwe jaar is ook meteen een mooi moment om de balans hier op mijn blog eens op te maken. Welke suikervrije artikelen zijn het meest gelezen in 2017? Hieronder de top 5 van meest gelezen artikelen op Blij Zonder Suiker.

suikervervangers

Met stip op 1 staat het artikel Suikervervangers Verhoudingen. Ergens had ik dit ook wel verwacht, want het is toch altijd even zoeken naar welke suikervervanger het beste bij je past en in welke verhouding je deze in recepten moet gebruiken.

Suikervrije Choco-Kokos bites

Het recept voor gezonde choco-kokos bites staat op een duidelijke tweede plaats. Een supersimpel recept met maar 5 ingrediënten, maar oh-zo lekker!

Citroenreepjes - Blij Zonder Suiker

Ondanks dat we echt midden in de winter zitten, staan deze zomerse citroenreepjes op de derde plaats van meest gelezen artikelen in 2017. Het recept is vrij van suiker en koemelk en je kunt het ook glutenvrij maken door glutenvrij meel te gebruiken.

Kokosmeel - Blij Zonder Suiker

Het recept voor zelf kokosmeel maken is ook erg veel gelezen door jullie! Het scheelt enorm veel geld om het zelf te maken, want kokosmeel is behoorlijk prijzig in de winkel.

sugar1

Het laatste artikel dat een plekje verdient in deze top 5 is: Ik wil suikervrij… en nu? Een informatief artikel over het afbouwen van je suikerinname. Meteen handig zo in de eerste maand van 2018 😉

Doe jij aan goede voornemens? Zo ja, heb je je voorgenomen iets aan je eetpatroon te veranderen?

liefs

Print Friendly