Ik probeer redelijk wat food en gadgets uit en soms ben ik ontzettend enthousiast over iets – soms ook wat minder hoor – maar vooral als ik iets echt heel fijn of leuk vind, dan wil ik dat van de daken schreeuwen. Daarom deel ik mijn favorieten van de afgelopen maand graag met jullie!

Wat zijn jouw favoriete producten van de afgelopen tijd?

mijnfavorieten

1. De White Meadow thee van Evans & Watson. Ik kreeg laatst wat zakjes losse thee om uit te proberen en ik vind ze allemaal ontzettend lekker. De White Meadow (met China Pai Mu Tan witte thee, groene darjeeling, Fog Tea, Lung Ching en Jasmine Jade Pearls en kokosvlokken) is echter mijn favoriet. Echt een aanrader. Je kunt in de webshop ook je eigen melange samenstellen.

2. Mijn Garmin Forerunner 15 is niet meer weg te denken van mijn pols. Het is eigenlijk een hardloop-horloge, maar ik gebruik hem eigenlijk elke dag. Ik vind het superleuk om te zien hoeveel stappen ik op een dag zet en hoeveel kilometer ik afleg. Als je de GPS-functie aanzet, dan kun je later precies op een kaartje terugzien waar je hebt gelopen. Een uitgebreide review volgt dan ook snel!

3. Dit reepje is echt hemels lekker. Het doet mij echt denken aan appeltaart met veel kaneel, maar dan een gezonde en biologische variant. Hij is vegan, gluten- en suikervrij. Het is jammer dat deze reepjes best wel prijzig (€ 1,99 per stuk) zijn, dus ik koop hem af en toe als een treat voor mezelf.

4. Dit drijvende thee-ei van AdHoc kreeg ik eigenlijk al veel eerder dan deze maand, namelijk in mijn kerstpakket. Ik heb ‘m echter deze maand herontdekt en het is echt een heel fijn ding. Hij blijft drijven en is handig in gebruik met de houder waar je het ei weer in terug kan plaatsen. Zo knoei ik een stuk minder! 😉

5. Ik heb eigenlijk altijd overal lege waterflesjes slingeren. Er liggen er standaard een paar in mijn auto en in bijna iedere tas zit er ook wel eentje. Super onhandig, duur en slecht voor het milieu. Ik zag op mijn werk wat mensen met een leuk gekleurd flesje rondlopen. Dat leek me wel wat! Ook vind ik het fijn om gewoon 1 flesje te hebben waar ik ook zuiniger mee omga dan met een flesje van een random (water)merk. Ik ben heel erg blij met mijn roze Dopper. Een deel van de opbrengst van Dopper gaat naar drinkwaterprojecten van Simavi.

liefs

Print Friendly