Het is de eerste zondag van december en ik vind daarom dat het weer eens tijd is geworden om mijn favoriete producten¬†van de laatste tijd met jullie te delen! Wellicht zit er nog een leuk kerstcadeautje tussen voor de foodie(s) in je leven! Enjoy! ūüôā

favorites_dec2015

  1. 100% Suikervrij voor Altijd || Ik heb zelf alle boeken van Carola van Bemmelen en ik vind ze persoonlijk heel erg fijn geschreven. Ideaal om cadeau te doen aan iemand die interesse heeft om bewuster om te gaan met suiker of juist voor iemand die al suikervrij eet. Altijd een goed cadeau!
  2. 24 Kitchen messenblok || Ik heb vorige week een nieuwe messenset gekocht, maar zonder blok. Ik was eigenlijk op zoek naar een magneetstrip voor aan de muur, maar toen kwam ik dit magnetische blok van 24Kitchen tegen bij de Blokker. Het staat superleuk in onze keuken en ik vind zelf een blok waar je messen in stopt niet heel erg hygi√ęnisch. Daarom is dit blok dan ook een uitkomst voor mij!
  3. Nakd Bakewell Tart || Op zoek naar een lekkere, gezonde snack? Probeer dan eens deze Bakewell Tart van Nakd. Ik was blij verrast door deze smaak! Lekker zacht en zoet, maar bevat geen suiker (gezoet met dadels).
  4. Espressions DUO Sous-Vide¬†|| Ik zit helemaal in Masterchef Australia en daar kookte ze laatst met een Sous-Vide. Heel eerlijk: ik had er nog nooit van gehoord *schaam schaam*. Het is een manier van koken met heet water die zorgt voor een enorme volle smaak¬†van vlees (en groenten) en het vlees is ook nog eens ontzettend mals. Hoe werkt het? Je stopt het vlees en de groenten in een vacu√ľmzak¬†(je hebt een vacu√ľmmachine nodig) en plaatst deze in de Sous-Vide. Je kunt de temperatuur tot op 1 graad nauwkeurig instellen en dus heb je volledige controle over hoe je vlees gaart. Deze Sous-Vide van Espressions is ook nog eens een slow-cooker: 2 apparaten in 1 dus!
  5. Jamie’s Super Food¬†|| Ik ben fan van Jamie. Sommige vinden misschien dat hij te commercieel is, maar ik blijf fan! Helemaal nu hij ook meer bezig is met gezonde voeding (war on sugar!) bewonder ik hem nog meer. Zoals alle boeken van Jamie is dit boek ook weer heel mooi vormgegeven en zijn de recepten niet te ingewikkeld¬†en bevatten ze niet¬†allerlei vage (en dure) ingredi√ęnten.
  6. GEFU Spirelli Spiraalsnijder || Als je net als ik wel eens wat anders wilt dan (spelt) pasta, dan mag een spiraalsnijder niet in je keuken ontbreken! Met dit handige apparaatje kun je namelijk heel makkelijk je groenten julienne snijden. Ook kun je zo bijvoorbeeld courgettepasta maken!

Wat is jouw must-have item voor de feestdagen dit jaar?

liefs

Print Friendly