Hoi allemaal,

Ik heb een leuk oproepje voor jullie: ik ben op zoek naar iemand die namens mij als reporter naar het EkoTown Festival wil gaan en daar verslag van doet in de vorm van een geschreven artikel met leuke foto’s. Je krijgt van mij dan een perskaart! Ik ben dat weekend namelijk in Londen en kan er dus zelf niet bij zijn. Omdat ik het een zo’n leuk initiatief vind, wil ik er wel graag aandacht aan besteden. Vandaar dus deze oproep!

ekotown1

Het EkoTown festival vind plaats op zaterdag 21 en zondag 22 juni in het Amsterdamse Bos. Er komen allerlei artiesten en sprekers, waaronder Niels Geusebroek, Nicolien Sauerbreij, Ralph Moorman, Carlos Lens en Miss Natural. Ook is er een Proefplaza waar je allerlei gezonde dingetjes kunt proeven. Daarnaast zijn er allerlei sportieve activiteiten georganiseerd, zoals yoga en bootcamplessen en er is een gedeelte speciaal ingericht voor kids. Kortom, 2 leuke dagen die helemaal in het teken staan van gezonde voeding en een healthy lifestyle!

Denk jij dat jij hier de aangewezen persoon voor bent? Laat me dan even weten waarom in de comments hieronder! ♥

liefs

Print Friendly