Hallo herfst! Hallo pompoen-seizoen! Met een pompoen kun je zo ontzettend veel, maar de basis van veel (Amerikaanse) herfst-baksels begint vaak bij pompoenpuree. Ik ben druk bezig met het ontwikkelen van een aantal recepten waarbij ik pompoenpuree gebruik. Ik bedoel, het is immers bijna Halloween en dat gaat echt hand in hand met pompoenen!

Ik was van plan een heel artikel te schrijven over hoe je zelf pompoenpuree kunt maken, maar Lian van Cakeje van Eigen Deeg heeft dat zó goed gedaan, dat ik liever haar de credits geef! Dus, als je wilt weten hoe je zelf heerlijke pompoenpuree kunt maken, check dan haar artikel. Mijn tip: bereid je voor op een hele work-out, want een pompoen snijden ga je echt voelen in je armen! 😉

Zelfgemaakte Pompoenpuree

Binnenkort kun je heel wat lekkere herfstige pompoenrecepten verwachten op Blij Zonder Suiker. Nu kun je in ieder geval alvast aan de slag met de basis. More to come very soon!

Credit foto: Cakeje van Eigen Deeg

Print Friendly