Toen ik laatst thuis op de bank zat nadat ik boodschappen had gedaan bij Ekoplaza zag ik in hun magazine Lekker Weten een stukje staan over EkoTown: hét 2-daagse biologische lifestyle festival. Het wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en wel in het Amsterdamse Bos op 21 & 22 juni.

ekotown1

Volgens mij wordt het echt een superleuk evenement: er zijn verschillende plaza’s, waaronder een ProefPlaza waar je kennis kunt maken met nieuwe ingrediënten en gerechten. Ook is er een MuziekPlaza waar o.a. Van Dik Hout en Niels Geusebroek zullen optreden en een SprekersPlaza waar o.a. Ralph Moorman (bekend van o.a. de Hormoonfactor) en Nicolien Sauerbreij zullen spreken en workshops zullen geven. Daarnaast zijn er allerlei sportieve activiteiten georganiseerd, zoals yoga en bootcamplessen en er is een gedeelte speciaal ingericht voor kids. Kortom, 2 leuke dagen die helemaal in het teken staan van gezonde voeding en een healthy lifestyle!

Erik Does – algemeen directeur van EkoPlaza – heeft het volgende over het festival gezegd:

“Vanaf 2014 initiëren we vanuit EkoPlaza samen met een aantal partners en merken diverse projecten waarbij ‘de gezonde biologische lifestyle’ centraal zal staan. Steeds meer mensen zijn hierin geïnteresseerd maar zijn ook op zoek naar antwoorden en de juiste producten. Tijdens EkoTown 2014 hebben bezoekers en organisaties alle tijd om elkaar te ontmoeten, te informeren en te inspireren over hun ‘gezonde biologische lifestyle”

Ik ga zelf sowieso! Je kunt nu nog EarlyBirdTickets bestellen: die zijn € 20,- in plaats van € 29,50. Deze kaartjes zijn maar beperkt verkrijgbaar, dus als je plannen hebt om te gaan, wacht dan niet te lang. Scheelt je toch weer bijna een tientje! Ze zoeken ook nog vrijwilligers, dus als je zin en tijd hebt, dan kun je je hier aanmelden.

EkoTown Festival

Print Friendly