Morgen – vrijdag 14 november – is het Wereld Diabetes DagDit is de belangrijkste wereldwijde campagne voor bewustwording voor diabetes. Het doel van Wereld Diabetes Dag is aandacht en begrip te vragen voor diabetes, die wereldwijd epidemische vormen aanneemt, onder volwassenen maar ook onder kinderen.

Naar aanleiding hiervan geeft Carola van Bemmelen (bekend van de 100% Suikervrij boeken) op mandag 17 november om 20.30 uur een gratis webinar.

Wereld Diabetes Dag

“Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat de stelling ´Eens diabeet, altijd diabeet´ in veel gevallen niet waar is. Dat je wel degelijk zelf veel kunt doen aan het voorkomen en keren van diabetes type 2 onder andere door middel van een suikervrije leefstijl.

Ook voor diabeten met type 1 valt veel winst te behalen met een suikervrije leefstijl. Helemaal genezen kunnen we dit type diabetes helaas nog niet, maar wel is het mogelijk om met wat aanpassingen in je leefstijl je insulinebehoefte soms tot 70% te verminderen. En dat geeft natuurlijk minder kans op gevolgschade in je lichaam en zorgt vaak voor veel stabielere bloedsuikerspiegels.

Tijdens het webinar ga je ontdekken wat de vijf belangrijkste tips ter voorkoming van diabetes zijn, die je tevens helpen om jouw diabetes te keren of jouw insulinebehoefte te verminderen. En: we beantwoorden jouw vragen!”

Je kunt je hier gratis aanmelden voor het webinar. 

liefs

Print Friendly