Het lijkt alsof het nu al lente is, terwijl maart eigenlijk pas net begonnen is. Mij hoor je er in ieder geval zeker niet over klagen: ik word ontzettend blij van het mooie weer. De tijd voor stamppotten is nu volgens mij wel voorbij: tijd om lichter te gaan eten. Dit is een perfect moment om eens een frisse wind door je eetgewoonten te laten gaan!

A. Vogel Lentekuur
A. Vogel organiseert een 7-daagse Lentekuur van 24 t/m 31 maart. Daar kun je je gratis voor aanmelden. Tijdens deze week ontvang je iedere dag veel informatie en handige tips voor een gezonde levensstijl. Iedere mail behandelt een actueel gezondheidsthema: dat varieert van superfoods tot vetten en koolhydraten. Daarnaast krijg je ook elke dag menu’s toegestuurd zodat je er zelf mee aan de slag kunt: verwacht in ieder geval geen brood, aardappelen en pasta die week. Super handig en volledig gratis dus!

Je kunt als je meedoet met de kuur ook het Lentepakket bestellen. Dit is absoluut niet verplicht, maar dienen als ondersteuning van de ‘grote schoonmaak’, zeg maar 😉

lentekuur-ps-385x385

Het pakket bestaat uit:

  • A.Vogel Boldocynara forte (€ 9,99)
  • 100% natuurlijk middel dat de leverfunctie ondersteunt. Het product heeft een goede invloed op de vertering van vetten en helpt bij een opgeblazen gevoel na het eten.

  • A.Vogel Solidago (€ 6,99)
  • Ondersteunt een goede nierfunctie en stimuleert de vochthuishouding, zodat het vocht in het lichaam goed kan blijven doorstromen.

  • A.Vogel Molkosan Fruit (€ 14,99)
  • 100% natuurlijke melkwei met granaatappel, aroniabes en stevia. Ondersteunt de spijsvertering en is een bron van calcium.

Als deelnemer krijg je 20% korting, betaal je geen verzendkosten en krijg je er een ministrooier A.Vogel Herbamare kruidenzout gratis bij. Het pakket kost dan € 25,- in plaats van € 31,47.

Oproepje
Ik heb me voor de kuur aangemeld en een Lentepakket gekregen. Ik wist toen alleen nog niet dat ik heel anders moet gaan eten en daar specifieke supplementen voor moet slikken. Daarom wil ik liever niet nu ook nog dit soort producten er bij nemen en wéér mijn eetpatroon aan gaan passen. Ik moet er nu voor mezelf achter komen wat mijn lichaam wel en niet kan hebben, dus dat is voor mij iets te veel van het goede.

Omdat ik het wél een goed initiatief vind, ben ik op zoek naar een enthousiast iemand die graag de kuur wil gaan doen: jij krijg dan mijn pakketje helemaal voor niks. In ruil daarvoor wil ik graag dat je iedere dag tijdens de kuur een kort dagboekje bijhoudt over hoe je je voelt en hoe het gaat en uiteraard ook met leuke foto’s van de maaltijden die je maakt tijdens die week. Jouw ervaringen dus! Dan kan ik daar een leuk en inspirerend artikel over schrijven: zo’n kuur kan tenslotte ook prima gedaan worden als die week voorbij is.

Laat hieronder even een berichtje achter waarom jij de kuur graag zou willen doen en waarom jij vindt dat juist jouw ervaringen op de site moeten komen. Ik kies aan het eind van de week iemand uit en stuur dan het pakketje op!

liefs

Print Friendly